Een webshop die voor jou werkt.

SitiWeb bouwt graag webshops, welke direct inzetbaar zijn voor jouw klanten en onderneming. Het succes van een webshop is niet alleen gekoppeld aan hard werken, maar ook aan een snelle, overzichtelijke en geoptimaliseerde webshop.

Bij SitiWeb kun je niet alleen terecht voor het design en maatwerk van jouw webshop, welke volledig aanpasbaar en naar wens te bouwen is, maar bieden wij onze klanten ook uitgebreide support en ondersteuning voor onderhoud en alle technische aspecten. Zo kunnen wij er zorgen dat jouw webshop altijd up-to-date is en er een dagelijkse back-up wordt gemaakt.

Ook bieden wij ondersteuning bij het bijhouden van jouw webshop, zodat jij je kan focussen op de verkoop en klantgerichtheid.

Meer weten?

Complete webshop

Wij bouwen een complete webshop op maat en naar wens gemaakt, met de focus op techniek, snelheid, optimalisatie, SEO, design en marketing.

Technisch onbezorgd

Naast dat wij jouw webshop realiseren, kunnen wij jou ook ondersteunen bij het onderhoud en hosten van jouw webshop. Hierdoor heb je geen technisch gedoe en kun jij doen, waar jij goed in bent.

Uitgebreide support

Wij geloven in aandacht en een goede service. Wanneer je vragen hebt, kun je ons bellen en mailen, wanneer jij dat wil. Wij kijken graag met je mee en zorgen er voor dat je er nooit alleen voor staat!

Wat komt er bij een webshop kijken?

Bij het bouwen van een webwinkel zorgen wij voor de koppeling met betaalprovider waardoor klanten makkelijk en snel kunnen betalen via bijvoorbeeld iDeal of creditcard.

Sitiweb neemt werk uit handen als het gaat om de registratie bij de diverse zoekmachines, Google Bedrijven en andere diensten.

Contact