Begonnen met een laptop op schoot, daarna schoof ik door naar het bureau van mijn vader. Tot hij mij zat was, de hele dag door zo naast mij. Verbannen naar de keukentafel. Als we gezamenlijk gingen eten moesten de schermen weggezet worden.

Samenwerken met anderen, dat werd aanschuiven op de keukentafel of met op schoot de laptop.

Klanten ontvangen, daar was de woonkamer perfect voor. Normale visite stuurde we wel weg. Onze klanten mochten geen hekel aan honden hebben, want die bewaakte ons wel. Maar verder groeien zo?

Nee, dat houdt een keer op. Geen scheiding tussen werk en privé, geen echte locatie die geschikt is voor wat we verder gaan doen in de toekomst. Een toekomst waarbij SitiWeb steeds vaker een partner is in … (mmm foute tekst, laat ik het anders zeggen.) Een toekomst waarbij Sitiweb steeds meer gaat samenwerken met anderen waarbij wij onze nieuwe huisvesting als centrale plek gaan zien voor alle activiteiten.

We zijn dan ook blij om te mogen melden dat SitiWeb gaan verhuizen. Vanaf maandag 5 november zit SitiWeb aan de Rademacherstraat 16b in Spijkenisse.

Update 2022

Door de groei in de afgelopen jaren zijn wij inmiddels alweer verhuisd. We zitten tegenwoordig aan de Curieweg 7 te Spijkenisse.