Wat een prachtige naam vinden veel mensen SitiWeb. Maar ook een lastige soms om te onthouden, en zelfs om in te schatten hoe je het moet schrijven. Gedurende de jaren dat wij bestaan bleek dat veel mensen ons verwarde met CityWeb.nl. Tijd voor actie dus.

Nu kan je weinig bereiken door de wijzen op de voorwaarden van een handelsnaam. Deze mag niet verwarrend zijn. Sitiweb zijn wij en als jij beginnen wil met Citiweb.nl is dat te weinig onderscheidend.

Maar met de naam CityWeb is die aantoonbare verwarring wat lastiger hard te maken. Terugvallen op de rechten rondom handelsnamen was dus een groot risico. We hebben het wel overwogen. Via de rechter dit afdwingen zou echter een 50-50% kans worden. En bij niet slagen, dan kost ons dat al gauw een paar honderden euro’s aan alleen al juridische inzet.

Het risico om Cityweb.nl dan niet te krijgen, het was te groot. Dan maar de knip open trekken. Helaas dit jaar geen personeelsuitje meer, het kerstpakket kunnen we nu ook wel vergeten. Maar we hebben hem nu wel. CityWeb.nl