Websites2018-09-26T15:05:08+00:00

Websites van SitiWeb.

Wanneer je toe bent aan een nieuwe website of vervanging van jouw bestaande website is het van belang dat je kiest voor een betrouwbare partner. Er zijn veel aanbieders in de markt aanwezig die je daarin de helpende hand willen bieden. Enige voorzichtigheid is hierin echter geboden. Veel bureaus zijn alleen grafisch ingesteld en besteden te weinig aandacht aan de technische zijde van een website.

Dit is nu net één van de belangrijkste punten waar je veel mee kunt winnen. Een technisch goed gebouwde website biedt namelijk ook een betere beveiliging, is maximaal geoptimaliseerd als het gaat om de snelheid, heeft betere ondersteuning voor zoekmachines (SEO) en voldoet ook aan meer eisen zoals toegankelijkheid voor kleurblinden.

Dit deel van websitebouw is bij veel aanbieders een ondergeschoven aspect. Het zorgt er immers voor dat er meer tijd nodig is om een site te bouwen en werkt door in de tariefstelling. Maar zoals vaak: “voorkomen is beter dan genezen”. Sitiweb zal dan ook niet als een prijsstunter optreden, wij gaan vooral voor kwaliteit. Uiteindelijk pluk jij daar ook de vruchten van.

Meer weten?

Experts in:

Een goede website vraagt een hoop aandachtspunten. Voordat je besluit een nieuwe te laten bouwen is het goed om onderstaande aandachtspunten door te nemen.

  • Laat ik teksten voor mijn site schrijven door een specialist of verzorg je deze zelf?

  • Schakel je een fotograaf in of kiest jij voor stockfoto’s?

  • Is er een logo van jouw bedrijf en is deze ook geschikt voor online?

  • Op wie richt jij je? Hoeveel bezoek verwacht jij?, wat is het primaire doel?

  • Welk budget is er voorhanden?

  • Houdt jij er rekening mee dat een site geregeld bijgewerkt wordt naar de nieuwste versies van de gebruikte software en bijkomende kosten?

  • Hoe ga jij jouw site promoten als deze opgeleverd is? Zet je sociale media in?

Wij van Sitiweb kunnen deze lijst nog veel langer maken, dit was slechts een kleine greep uit de aandachtspunten die jij zichzelf dient af te vragen. Met een nieuwe website alleen ben je er vaak niet. Wij zien in de praktijk veel mooie sites welke geen rendement opleveren. Lang niet altijd wordt dit veroorzaakt door de websitebouwers maar juist door het gebruik daarvan door de opdrachtgevers.

Daarom doet Sitiweb meer dan alleen de levering verzorgen. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan samen met jou bekijken welke oplossing het beste bij je past.

Contact

Mededelingen

Als er een storing is houden we je hier op de hoogte. Alleen hebben wij zelden last van storingen dus zovaak hoef jij hier niet te kijken.

Mocht er toch een probleem zijn waar je onze hulp direct voor nodig hebt. Maak dan gebruik van de chatoptie.

Contact

  • Kikkerveen 236, 3205XG Spijkenisse
  • 0181 63 11 33
  • Info@sitiweb.nl