Website laten bouwen door Sitiweb, is kiezen voor kwaliteit.

Wanneer u toe bent aan een nieuwe website of vervanging van uw bestaande website is het van belang dat u kiest voor een betrouwbare partner. Er zijn veel aanbieders in de markt aanwezig die u daarin de helpende hand willen bieden. Enige voorzichtigheid is hierin echter geboden. Veel bureaus zijn alleen grafisch ingesteld en besteden te weinig aandacht aan de technische zijde van een website.

Dit is nu net één van de belangrijkste punten waar u veel mee kunt winnen. Een technisch goed gebouwde website biedt namelijk ook een betere beveiliging, is maximaal geoptimaliseerd als het gaat om de snelheid, heeft betere ondersteuning voor zoekmachines (SEO) en voldoet ook aan meer eisen zoals toegankelijkheid voor kleurblinden.

Dit deel van websitebouw is bij veel aanbieders een ondergeschoven aspect. Het zorgt er immers voor dat er meer tijd nodig is om een site te bouwen en werkt door in de tariefstelling. Maar zoals vaak: “voorkomen is beter dan genezen”. Sitiweb zal dan ook niet als een prijsstunter optreden, wij gaan vooral voor kwaliteit. Uiteindelijk plukt u daar ook de vruchten van.

Aandachtspunten

Voor u een keus maakt in wat u wenst, is het goed om na te denken over een aantal zaken:
• Laat ik teksten voor mijn site schrijven door een specialist of verzorgt u deze zelf?
• Schakelt u een fotograaf in of kiest u voor stockfoto’s?
• Is er een logo van uw bedrijf en is deze ook geschikt voor online?
• Op wie richt u zich? Hoeveel bezoek verwacht u, wat is het primaire doel?
• Welk budget is er voorhanden?
• Houdt u er rekening mee dat een site geregeld bijgewerkt wordt naar de nieuwste versies van de gebruikte software en bijkomende kosten?
• Hoe gaat u uw site promoten als deze opgeleverd is? Zet u sociale media in?

Wij van Sitiweb kunnen deze lijst nog veel langer maken, bovenstaande was slechts een kleine greep uit de aandachtspunten die u zichzelf dient af te vragen. Met een nieuwe website alleen bent u er vaak niet. Wij zien in de praktijk veel mooie sites welke geen rendement opleveren. Lang niet altijd wordt dit veroorzaakt door de websitebouwers maar juist door het gebruik daarvan door de opdrachtgevers.

Daarom doet Sitiweb meer dan alleen de levering verzorgen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan samen met u bekijken welke oplossing het beste bij u past.