Het team van SitiWeb

Het team van SitiWeb bestaat uit jonge mensen met verstand van techniek. Gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce. Maatwerk oplossingen voor de online ondernemers? We draaien onze hand er niet voor om. Dankzij de opgebouwde ervaring is geen uitdaging ons te gek.

Het SitiWeb team draait om onze kernploeg. Maar naast onze vaste mensen hebben wij ook nog een vast netwerk van ZZP-ers waarmee wij geregeld samenwerken. Hieronder maak je alvast kennis met de mensen achter SitiWeb.

Roberto

Roberto van SitiWeb

Begonnen aan de keukentafel bij zijn vader. Heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in PHP, SQL, JavaScript en Apache. Vooral webshops en maatwerkoplossingen bezorgen hem een fijne werkdag. Dit specialisme merk je aan de passie wanneer hij zich weer eens vast bijt in soms bijna onmogelijke technische uitdagingen.

Dominik

Roberto Guagliardo

Als jonge gozer meldde hij zich aan voor een stageplaats. Dit beviel zo goed dat deze jonge Pool is blijven plakken. Je zal hem geregeld tegenkomen als medewerker die jouw eerste lijn probleem op lost.

Pauline

Pauline is onze kracht op de administratie. Vragen over je factuur of offerte? Zij helpt jou verder.

Beatrice

Roberto Guagliardo

Toen wij ooit een nieuw logo nodig hadden, kwamen wij in contact met Beatrice. Het beviel zo goed dat we al snel besloten samen te werken. Sinds die tijd heeft zij voor vele klanten al een logo ontwikkeld.