WordPress, WooCommerce en update support.

Naast het bouwen van WordPress websites en WooCommerce webshops verlenen wij ook support wanneer je met een probleem zit. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van WordPress kunnen wij vrijwel alle WordPress en WooCommerce problemen waar jij tegen aan loopt oplossen. Wij komen echter niet alleen met oplossingen maar ook met advies waar jij echt wat aan hebt.

Het maakt ons niet uit of je eenmalige hulp nodig hebt of geregeld. We zijn er voor site-eigenaren, eindgebruikers maar ook voor webdesigners en VA’s. Voor ons is geen uitdaging op technisch gebied te gek. We willen graag alles oplossen. We werken op basis van uurtarief. Geen abonnementen waar je aan vast zit, geen (te) dure strippenkaarten waar je meer voor betaalt dan jij verbruikt.

Oja bij ons kan je ook terecht voor het up to date houden van je site. Dankzij onze wekelijkse updates zorgen wij er voor dat jouw site technisch nooit verouderd.

Zullen wij je website onderhouden?

Een website of webshop vergt onderhoud. Laat je dit achterwege zal zeker dit lijden tot ernstige problemen. WordPress heeft regelmatig updates waarbij functionaliteiten van verouderde plug-ins mogelijk conflicten veroorzaken. SitiWeb onderhoudt voor klanten websites, waarbij wij de updates uitvoeren en controleren of de updates goed zijn doorgevoerd. Wij zorgen dat er meerdere back-ups van jouw website worden gemaakt zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw website altijd bereikbaar blijft.

Maar we doen meer, in SLA Basic monitoren wij ook of jouw site online is! Waardoor bij een storing de downtijd minimaal is.

Voor slechts 8,26 € per maand !