Geen zorgen meer om je website

Nooit meer zorgen maken om je website? Geen omkijken meer naar updates, plug-ins of themes. SitiWeb neemt jou het werk uit handen. Het kan voor komen dat je aanpassingen aan je website wil verrichten. Maar als ondernemer ben je druk genoeg en zit je niet te wachten op onderhoud van je website.

Daarom heeft SitiWeb een servicecontract waarmee het technische beheer van je website uit handen genomen. Plug-ins worden geüpdatet en regelmatig wordt er gecontroleerd op de nieuwste versie van WordPress. Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om je WordPress website regelmatig te updaten. Deze service is beschikbaar vanaf € 45.- per jaar

Jouw site niet door ons gebouwd?

Voor een website die door een externe partij is gebouwd doen wij eerst een grondige check om te zien of het aan de minimumvoorwaarden voldoet om in het servicecontract opgenomen te worden. Voor deze check zal eenmalig een bedrag van € 60.- worden doorberekend. Eventuele problemen die uit deze check komen zullen op basis uurtarief worden opgelost. Pas daarna kan de website in het servicecontract opgenomen worden. Echt een aanrader, want deze check lost vaak bestaande problemen op.

Wat valt buiten servicecontract?

Het servicecontract is exclusief eventueel bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die gevonden worden tijdens het updaten van WordPress. Ook voor het aanbrengen van grote wijzigingen aan het thema, of het volledig wijzigen van het thema vallen niet onder deze service.