Subdomein Management (subdomein instellen)

< Alle onderwerpen

Hier voeg je een subdomein toe aan jouw hoofddomein.
Je kan zoveel subdomeinen aanmaken als jouw hostingpakket dat toelaat.

Direct Admin Subdomein toevoegen
In het bovenstaande voorbeeld is “plaats” de titel van het subdomein wat wij toevoegen.
Eenmaal toegevoegd vind je deze terug in het overzicht.
Wanneer jouw domeinnaam bij ons wordt beheerd, zal een toegevoegd subdomein met de eerste DNS update te zien zijn. Heb jij jouw naam elders geregistreerd? Dan zal je daar dit subdomein moeten toevoegen aan de DNS.

Direct Admin Subdomein overzicht
Aan het einde van de subdomeinnaam zie je een + teken. Klik je hierop dan zie je de extra opties naar o.a. Statiestieken, gebruikslogboek en het foutenlogboek waarmee je snel een fout in een subdomein kan opsporen.

Subdomein verwijderen?

Vink eerst het vakje aan voor het subdomein welke je wilt verwijderen. Hierdoor wordt de zwarte balk zichtbaar.
Klik daar op “Verwijderen”
Er verschijnt onderstaand pop-up schermpje waar je gevraagd wordt of je zeker weet dat jij het wil.
Wil je ook de inhoud (files) van dit sub-domein verwijderen? Selecteer dan eerst het vinkje voor “Inhoud mappen verwijderen”.
Direct Admin Subdomein verwijderen

Vorige SSL Certificaat maken