Outlook voor Android en iOS

< Alle onderwerpen

Let op, afbeeldingen kunnen iets afwijken door versie verschillen.
Ook belangrijk: Is jouw domeinnaam verhuisd? Leeg dan eerst de lokale cache van je telefoon. Vooral bij iPhone enorm belangrijk.
Zorg voordat jij hieraan begint dat jouw domein op de juiste manier is voorzien van SSL !

Download Outlook voor Android of IOS.

De eerste stap na het installeren is om een mailadres toe te voegen aan Outlook.
Afhankelijk van versie kan er een voorkeur staan, dit moet je negeren.

Klik hierna op doorgaan

Goed opletten… Zet het schuifje rechtsonder op geavanceerde instellingen.
Hierdoor verschijnen deze instellingen en kan jij deze als volgt invullen. (vervang Sitiweb door je eigen domeinnaam)
Let daarbij op dat je 2 keer het wachtwoord in moet vullen. Gaat dit fout dan zal je alles opnieuw moeten doen.

Als je dit goed hebt ingevuld, bevestig dit dan rechtsboven op deze pagina.
Als alles goed is gegaan zie je de volgende pagina. Je kan meerdere accounts toevoegen aan Outlook voor mobiel gebruik.

Vorige Outlook mail voor Windows
Volgende Tunderbird mail voor iMac en Windows