Mail via webmail lezen

< Alle onderwerpen

Bij elk webshostingpakket van SitiWeb zit standaard de mogelijkheid gebruik te maken van de webmail.
Er zijn twee methodes om in te loggen op de webmail. Beide worden ze hier besproken.

Optie 1: Inloggen via URL

In de URL balk van de browser navigeer je naar hierjouwdomeinnaam.nl/webmail.
Je komt op het inlogscherm van de webmail.
Log in met jouw  e-mailadres en wachtwoord.

Optie 2: Inloggen vanuit het hostingpaneel

Vanuit het hostingpaneel navigeer je naar e-mail beheerder

Zoek naar het e-mailaccount waarop je wilt inloggen. Aan de rechterkant vindt je een “+”. Selecteer hier de optie “inloggen op webmail”

Vorige Lees je mail met GMail
Volgende Outlook mail voor Windows