Domein instellingen (domein beheer)

< Alle onderwerpen

De basis voor ieder hostingpakket vindt plaats in “Domein instellingen”. Hier vind jij jouw domein terug.
Bestel je er meer bij dan worden deze toegevoegd aan dit hosting pakket en hier weergegeven.
Ook kan jij hier elders geregistreerde domeinen toevoegen aan jouw pakket zolang je niet aan het maximale aantal zit.

Let op, de opties in dit scherm hebben impact op DNS.
Zomaar domeinnaam wijzigingen is dan ook alleen van toepassing bij eerder gemaakte fouten of wanneer je de nieuwe naam ook geregistreerd hebt

Volgende SSL Certificaat maken